Și, totuși, a făcut-o! Thomas Wesley Pentz, cunoscut în lumea muzicii sub numele Diplo, și-a surprins fanii de pe rețelele sociale cu o ipostază neobișnuită pentru el. Cunoscutul DJ a pozat în pielea goală, pe „prispa” unei case lacustre din Jamaica, pentru a-și convinge admiratorii să meargă la vot în noiembrie.

Nu uitați să vă înregistrați pentru vot”, a scris artistul în dreptul fotografiei care și-a atins scopul: a strâns peste 340.000 de aprecieri și le-a reamintit americanilor că e important să-și facă datoria față de țară, la urne.

Cu fața la noi, doar vorbim cu tine”, a comentat o admiratoare, în timp ce alt fan i-a sugerat să se înscrie pe OnlyFans, aplicația folosită de vedete pentru a distribui conținut nerecomandat minorilor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don't forget to register to vote

A post shared by Thomas Wesley (@diplo) on

Este același loc în care Hulk rupe și aruncă banca aia în Avengers Endgame”, este sigur un fan, în timp ce altul i-a transmis că mai trebuie să tragă de fiare.

Diplo, în vârstă de 41 de ani, este unul dintre cei mai influenți și bogați DJ din lume. În 2015 a urcat pe locul 20 în topul celor mai buni DJ, clasament întocmit de DJ Magazine. Conform celebritynethworth.com, artistul are o avere de 26 de milioane de dolari.

Diplo are trei copii, cu două femei, însă nu s-a căsătorit cu niciuna.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Anna Lesko, despre despărțirea de DJ Vinnie